GLOBAL SOCIAL AWARDS 2019

Alexy Vivien győzelme a Social „Oscar” gálán!

Prága adott otthont a 2019-es Global Social Awards gálának

 A globális társadalmi díjkiosztón a social média sztárjait, a vloggereket díjazzák a világ minden tájáról. A sok százmilliós rajongótábor élő közvetítésben szurkolhatott a kedvenceinek. Minden országban volt már előzetes megmérettetés. Prágába az országok közönségdíjasai, azaz a legjobbak kaptak meghívást. Tényleg olyan volt, mint egy Oszkár gála. Jelöltekkel, csillogással és színvonalas betétekkel. Justin Jesso nyitotta műsor, de ott voltak a többi netes sztárok is Alma, Nico Santos és Lake Malawi. 5 kategóriában 40 jelölt várta a végeredményt, s közöttük volt a mi magyar lányunk is Alexy Vivien, aki egy indonéz, holland, brit és egy brazil vloggerrel szállt harcba a Rising Star kategória „világbajnoki” címéért. Karolina Kurkova, Martin Rausch és a neten lett sztár ikrek Lisa és Lena vezették a műsort és bizony a kamera sokszor mutatta a mi lányainkat is.

A kétszemélyes díszpáholyban természetesen ott ült Erdélyi Molly Mónika is, aki egyszemélyes polihisztor háttér, hisz a műsorok operatőre, rendezője, vágója és egyúttal csodás fotókat is készít Viviről. A magyar vlogger sztár újdonsült kismama is, három hónapos babáját férje, Laci – aki egyébként szintén segíti a műsorkészítést - vigyázta a nézőtéren. Hatalmas izgalommal vártuk a kategóriánkat a "Rising Star"-t, amit kb. úgy fordíthatunk, mint a feltörekvő csillag. Mit csillag, nekünk maga a világegyetem!

Elsőként a kategória 5 jelöltjét mutatták be, majd fokozva a feszültséget két végső jelöltre (Alexy Vivien – Stella Lee Indonézia) szűkítették a mezőnyt. Persze ekkor magyarként, majd kiugrott a szíve az embernek, főleg ha a versenyző ennyire közel van a lelkéhez. Bizonyára sokan üvöltöttek Magyarországon, mikor kimondták a győztes nevét. Igeeeen! GYŐZTÜNK!!!!!!!! Hát valóban hihetetlen, hisz látszólag elképzelhetetlen, hogy versenyre lehessen kelni a világgal. De Vivi és Molly bebizonyította, hogy nincs lehetetlen!

A 2019-es Global Social Awards „Rising Star”- kategória győztese Alex Vivien Magyarország!

Vivien győzött. Persze volt ölelkezés és örömkönnyek, meg egy köszönőbeszéd is, melyben elmondta Vivi, hogy senki ne adja fel, mert látható, hogy az Interneten egy kis országból is lehet valaki győztes, ha a munkáját kellő alázattal, szeretettel és persze maximális odaadással végzi. Megköszönve Molly (aki ugye a Net-film Stúdió alapembere is) segítségét, Vivien a díjjal a kezében biztatott mindenkit, hogy sohase se adja fel. Csodás este, csodás pillanat és hatalmas büszkeség! A teljes műsor Global Social Awards - LIVE STREAM, megnézhető az oldalunkon is, ahol nagyjából a negyvenedik percnél érdemes figyelni.

A 2019-es Global Social Awards „Rising Star”- kategória győztese Alex Vivien Magyarország!!!! (Vivi csatornájára itt tudtok feliratkozni!)

Erdélyi Tibor (net-film.hu)
TOP